Digitalni marketing na
Socijalnim mrežama

Potrebna Vam je konstantna aktivnost na najpopularnijim socijalnim mrežama?
Želite da Vaše proizvode ili usluge istaknemo za Vas?
Tu smo da Vam pomognemo.
Facebook Ads

Promocija Vaših proizvoda/usluga uz reklamne kampanje namenjene određenoj ciljnoj grupi.

Facebook stranica

Prezentacija Vašeg poslovanja na društvenoj mreži. Idealno mesto da dobijete povratnu informaciju od Vaših pratioca ili izložite proizvode/usluge na prodaju.

Instagram profil

Slikovit prikaz proizvoda/usluga na popularnoj socijalnoj mreži. Uz Instagram Story, Vaši pratioci mogu biti u toku sa najnovijim dešavanjima.

Zašto digitalni marketing?

Najbrži način da dođete do željenog kupca

Uz milion korisnika dnevno na socijalnim mrežama i uz pomoć našeg angažovanja na Vašoj Facebook stranici i Instagram profilu, moguće je dostići ciljnu grupu kojoj dalje možete nuditi nove proizvode/usluge.

Istaknite Vaše proizvode ili usluge

Pored promovisanja proizvoda/usluga, nudimo Vam mogućnost da otvorite online prodavnicu preko Facebook-a gde će Vaši pratioci moći da kupuju direktno iz fotelje.

Povećajte obim poslovanja

Nakon odredjenog vremena i aktivnosti na socijalnim mrežama imate mogućnost da predstavite proizvode/usluge ciljnoj grupi, da lako i jednostavno promovišete novine i dođete do potencijalnog profita.

Usluge digitalnog marketinga

Sve što Vam je potrebno za reklamiranje na najpopularnijim socijalnim mrežama
Održavanje Facebook stranice

Kreiranje interesantnih objava i oglašavanje na Vašoj stranici. Komunikacija sa potencijalnim klijentima, prezentacija proizvoda/usluga namenjenim budućim klijentima. Nudimo mogućnost da imate svoju online prodavnicu sa koje će Vaši klijenti moći da izvrše direktnu kupovinu.

Održavanje Instagram profila

Objavljivanje slikovitog sadržaja sa obeleženom lokacijom i heštagovima, Vaši proizvodi/usluge mogu dostići popularnost na najsavremeniji način. Uz popularni Instagram Story obaveštavamo pratioce o najnovijim dešavanjima ili promovišemo dnevne promocije.

Mesečni izveštaj aktivnosti

Na kraju svakog meseca dobijate mesečni izveštaj aktivnosti koji Vam može dati odgovore na pitanja: Koliko pregleda? Koliko angažovanja? Koja je objava bila najpopularnija? i još dosta toga.

Facebook Ads
(reklamne kampanje)

Reklamne kampanje se mogu pojaviti određenoj ciljnoj grupi (korisnicima koji nisu Vaši pratioci) i nalaze se na određenoj lokaciji. Uz pomoć ovih kampanja veći broj korisnika može da vidi Vaš proizvod/uslugu i postane potencijalni kupac i pratilac vaše stranice.

Fotografisanje i obrada fotografija

Ukoliko imate proizvode ili prostorije koje treba prikazati na socijalnim mrežama uz najbolji kvalitet, nudimo usluge fotografisanja. Obradom fotografija objavljujemo reklamne materijale kako bismo privukli pažnju korisnicima.

Komunikacija sa klijentima

Određeni korisnici Vam mogu poslati poruku na Vašoj Facebook stranici, gde obično mnogi nemaju vremena da odgovore u kratkom roku. Mi nudimo mogućnost održavanja aktivne komunikacije sa Vašim potencijalnim klijentima.

Pratite reakciju na društvenim mrežama

Reakcije su najbolji pokazatelji da su Vaši proizvodi ili usluge najbolji na tržištu. Iskoristite moć korisnika društvenih mreža i saslušajte njihova mišljenja i reakcije. Uz pomoć reakcije korisnika unapredite, promenite ili preusmerite Vaše poslovanje u cilju veće popularnosti. Komentari, reakcije i mišljenja mogu biti dostupni za Vas čim prvi pratilac ostavi neke od pomenutih.

Paketi

Izaberite paket koji Vama odgovara! Ukoliko niste sigurni koji je paket za Vas, molimo vas da nas kontaktirate. Biće nam zadovoljstvo da Vam detaljno objasnimo svaku uslugu koju nudimo.

Osnovni
paket za početak...
 • Održavanje Facebook stranice i Instagram profila

 • 3 objave nedeljno

 • Mesečni izveštaj aktivnosti

Standardni
paket sa istaknutim proizvodima/uslugama
 • Održavanje Facebook stranice i Instagram profila

 • 3 objave nedeljno

 • Mesečni izveštaj aktivnosti

 • Facebook Ads (reklamne kampanje)

Napredni
sveobuhvatni paket
 • Održavanje Facebook stranice i Instagram profila

 • 5 objava nedeljno

 • Mesečni izveštaj aktivnosti

 • Facebook Ads (reklamne kampanje)

 • Objavljivanje Instagram Stories

 • Fotografisanje i obrada fotografija

 • Komunikacija sa klijentima

Drop us a line

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form